Beachwagon Huif voor PUSH®

Beachwagon Huif voor PUSH® Beachwagon Huif voor PUSH® Beachwagon Huif voor PUSH® Beachwagon Huif voor PUSH® Beachwagon Huif voor PUSH® Beachwagon Huif voor PUSH®
Beachwagon Huif voor PUSH®
Vanaf € 49,95 € 41,28
Kies uw kleur voor de actuele levertijd

Productinformatie

Beachwagon Huif voor PUSH®

De huif van de bolderkar houdt uw kind beschermd tegen zon en wind. De huif heeft een flexibel pop-up frame waardoor hij heel gemakkelijk op de bolderkar te plaatsen is. De huif heeft twee zijramen en twee grote openingen, waarvan er één kan worden afgesloten met een oprolbaar scherm. De huif kan plat worden gevouwen zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen in de meegeleverde tas. De Beachwagon Huif is verkrijgbaar in diverse kleuren. De kap kan worden uitgebreid met het Beachwagon Huif insectennet en de Beachwagon Huif Regenhoes.

Technische specificaties

SKU 14.45
Product afmeting (In gebruik, cm) 100x45x2
Gewicht (netto in KG) 0.450000

Beachwagon in gebruik - NL

BEACHWAGON
in gebruik

Beachwagon lite - kinderen
Beachwagon Company

Beachwagon tekst tab met logo - NL

 

Beachwagons

 

Lichtgewicht en veelzijdig

Beachwagons zijn de ultieme oplossing voor iedereen die op zoek is naar een handige en praktische manier om spullen en kinderen te vervoeren. Met hun lichtgewicht ontwerp en gemakkelijke opvouwbaarheid zijn Beachwagons de perfecte metgezel voor een scala aan activiteiten - van het doorkruisen van zandpaden tot het verkennen van bossen of het bijwonen van festivals. Beachwagons zijn in staat om een scala aan items te dragen. Van koelboxen en uitrusting tot boodschappen en kampeerspullen, Beachwagons kunnen alles aan. Of je nu kampeert in het bos of een nieuwe stad verkent, een beachwagon is het ultieme accessoire om gemakkelijk te vervoeren.

Kindvriendelijk met veel gebruiksgemak

Onze wagens zijn mede-ontworpen voor de veiligheid en het comfort van kinderen. Met zachte materialen en comfortabele rondingen kunnen kleintjes genieten van een soepele en comfortabele rit. Met zijn stabiele ontwerp en grote never-leak wielen kan je erop vertrouwen dat deze wagon een veilige en betrouwbare optie biedt voor al uw avonturen. Bovendien maakt het soepele trekken en gemakkelijk te gebruiken ontwerp op pad gaan een fluitje van een cent. Kortom, onze wagon is de perfecte keuze voor iedereen.

Plat opvouwbaar in meerdere kleuren en veel bagage

Deze opvouwbare wagon is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Met zijn lichtgewicht en compact ontwerp, is het alsof je een pakezel op wielen hebt. Bovendien is hij verkrijgbaar in een scala aan frisse, aantrekkelijke kleuren en zijn de stoffen gemakkelijk vervangbaar, zo kan je zelf kiezen in welke kleur je hem wanneer gebruikt. Of je nu boodschappen doet, op wandeltocht of op vakantie gaat, deze wagon is zeer draagbaar en past gemakkelijk in je auto. Door zijn solide metalen constructie kan hij zware lasten gemakkelijk dragen. En wanneer je hem niet gebruikt, is de wagon gemakkelijk op te bergen of zelfs op te hangen, waardoor jij weer ruimte bespaart.

Beachwagon voordelen

  • Stijlvol, mooi en functioneel ontwerp.
  • Heel snel op te vouwen.
  • Gemakkelijk mee te nemen in de auto.
  • Kind- en huisdiervriendelijk.
  • Meerdere kleuren mogelijk door de makkleijk stof.
  • Zacht en warme kuip.
  • Wielen die niet lekken.
  • Sterk en betrouwbare modellen.
  • Uit te breiden met kwalitative accessoires.