Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen en gewichten van de BEACHWAGON Lite?

Maten en gewichten kun je hier vinden .

 

Waar kan ik de handleiding vinden

Handleiding kun je hier vinden.

 

Waar kan ik handleiding voor de huif vinden?

Handleiding voor de huif is hier te vinden.

 

Wat is het draagvermogen van de Beach Wagon LITE®?

Het draagvermogen is 80 kg.

 

Kunnen er namen en logo's op de stof gedrukt worden?

U kunt heel gemakkelijk prints of borduurwerk op de stof laten maken bij uw lokale drukkerij. De stof kan van de wagen worden afgehaald (ritsen en klittenband) en naar de drukkerij worden gebracht.

 

Wat betekent het dat de wielen van EVA zijn?

EVA (Ethyleenvinylacetaat) is een slijtvaste kunststof, die in geschuimde vorm wordt toegepast in massieve banden voor onder andere kinderwagens, speelgoed en tasjes. Ook in asfalt, om het bitumen sterker te maken. Het staat dan bekend als EVA(tane).

 

Verstuurt u ook naar Amerika en Canada?

Ja, we verzenden regelmatig naar de VS en Canada. Wij verzenden met expediteurs zoals UPS, Fedex of DHL. Tijdens verzending houden we u op de hoogte met een track en trace code. U kunt bestellen op onze website. Prijzen worden getoond in Euro's en we hebben een betaalplatform met oa. Credit Card en Paypal. Laat het ons weten als u vragen heeft of problemen ondervindt tijdens het bestelproces.

 

Waar worden de Beach Wagon Company producten gemaakt?

Alle Beach Wagon Company producten worden ontworpen in Nederland en geproduceerd in onze fabriek in China. We streven naar goede kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

 

Hoe lang is de trekstang en is deze uitschuifbaar?

De trekstang is vanaf de bodem gerekend 112 cm. lang en niet uitschuifbaar. De lengte is voldoende om ook voor langere mensen comfortabel te kunnen lopen.