Over ons

Onze geschiedenis

In 2017, begon Gerjan met een visie: het creëren van een prachtig ontworpen bolderkar waarmee mensen veilig en zorgeloos op reis konden gaan. Met een passie voor kwaliteit en stijl, ging hij aan de slag met de ontwikkeling, intensief onderzoek en talloze proefdraaien om het eerste model van de Beachwagon te ontwikkelen.

Het eerste model stond. De elegante en functionele Beachwagon was een hit en de vraag groeide snel. Gerjan verfijnde zijn ontwerp en begon met de productie, waardoor zijn droom werkelijkheid werd.

Met de jaren breidde het assortiment van Beachwagon zich uit. Zo zijn de Beachwagon LITE, Beachwagon MINI, Beachwagon STURDY en Beachwagon PUSH ontwikkelt om aan alle behoeften van de klanten te voldoen. Het merk introduceerde ook een geheel palet aan kleuren, zodat er voor iedereen een mooie Beachwagon tussen zit. In de afgelopen zes jaar heeft Beachwagon zich ontwikkeld van een simpel model naar een uitgebreid scala aan mogelijkheden door de verschillende accessoires, waardoor voor iedereen een perfect model te vinden is.

Vandaag de dag wordt Beachwagon geleid door een jong en ambitieus team die de nalatenschap van Gerjan voortzet met dezelfde passie en toewijding als hun oprichter. Dit team is vastbesloten om het merk verder te laten groeien en te blijven evolueren, terwijl we altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om het leven van mensen te verrijken.

Ons team zet zich in om producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Het is ons doel om producten te creëren die niet alleen stijlvol en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een betere ervaring voor iedereen. Wij zijn trots op onze prachtige producten en zijn altijd op zoek naar manieren om het assortiment uit te breiden en te verbeteren.

 

Onze familie

Welkom in de wereld van Beachwagon, waar we geloven dat het leven niet alleen draait om werken en thuis zijn, maar vooral om eropuit te gaan en het avontuur opzoeken! Ons assortiment is meer dan alleen een product, het is een weerspiegeling van een levensstijl die draait om comfort, rust en samenzijn.

We begrijpen dat de drempel om eropuit te gaan soms hoog kan zijn. Daarom is Beachwagon er om je te helpen deze drempel te verlagen. Met onze producten kan je de wereld ontdekken, terwijl je tegelijkertijd geniet van comfort en gemak.

Maar Beachwagon is meer dan alleen een product, we zijn een gemeenschap. We nodigen je uit om deel uit te maken van de Beachwagon Familie en je aan te sluiten bij onze groep avonturiers en levensgenieters.

Door ons te volgen op social media blijf je op de hoogte van onze nieuwste ontwikkelingen en krijg je inspiratie van andere avonturiers. Op onze social media kanalen delen we regelmatig foto's, video's en verhalen van onze leden die hun Beachwagon producten gebruiken om de wereld te verkennen en nieuwe avonturen te beleven. Deze verhalen bieden niet alleen inspiratie, maar laten ook zien hoe veelzijdig onze producten zijn en hoe ze kunnen worden gebruikt om aan te passen aan verschillende activiteiten en omgevingen. Door ons te taggen kan jij ook jouw verhaal delen met de wereld!

Dus waar wacht je nog op? Word lid van de Beachwagon Familie en ontdek de wereld op een comfortabele en gemakkelijke manier!