Huif voor Lite®+Sturdy®

Huif voor Lite®+Sturdy® Huif voor Lite®+Sturdy® Huif voor Lite®+Sturdy® Huif voor Lite®+Sturdy®
Huif voor Lite®+Sturdy®

Productbeschrijving

De huif heeft een flexibel popup frame waardoor deze snel en eenvoudig met slechts twee bevestigingspunten... Lees meer
Vanaf € 59,96 € 49,55
Kies uw kleur voor de actuele levertijd

Productinformatie

Een huif maakt de Beach Wagon helemaal af! De huif kan snel en gemakkelijk vast gemaakt worden op de Beach Wagon. Hierdoor ontstaat er als het ware een dakje over de bolderkar heen. Je zoon of dochtertje zit daardoor altijd droog in de wagen. Wanneer de zon juist aanwezig is kan de huif dienen als schaduw plek.

De bolderkar huif is voorzien van twee zijramen en beschikt over 2 grote openingen. Eén van die openingen is afsluitbaar met een oprolbaar doek. Je kunt de Beach Wagon zo leuk maken als jezelf wilt. De huif is namelijk in 6 verschillende kleuren beschikbaar. Dus je kunt er ook voor kiezen om een andere kleur huif te zien dan de Beach Wagon, het is allemaal mogelijk.

Wil je de huif nu echt optimaal benutten? Dan kun je er met een regenhoes voor zorgen dat alle lading, dus ook de kinderen, droog blijven in de Beach Wagon. Schijnt de zon en zijn er veel insecten, zoals vliegen actief, dan kun je een muskietennet om de huif heen doen. Deze houdt alle vliegen buiten de Beach Wagon.

Technische specificaties

SKU 10.45.
Gewicht (netto in KG) 0.500000
HS-code 8715009000
Gewicht (bruto in KG) 0.53

Beachwagon in gebruik - NL

beach wagon
in gebruik

Beachwagon lite - kinderen
Beachwagon Company

Beachwagon tekst tab met logo - NL

Licht gewicht en snel opvouwbaar

De Beachwagon Strollers© zijn lichtgewicht bolderkarren, in een snel en makkelijk opvouwbare uitvoering. Ideaal voor de stad, het strand, de bossen, op de camping of een festival, over zand of sneeuw. Waar de kinderwagen ophoudt kun je met de Beachwagon boilderkar verder! Of je gebruikt onze fraaie comfortabele bolderkar ernaast.

Kindvriendelijk met veel gebruiksgemak

De bolderkar is kindvriendelijk door zachte materialen en mooie afrondingen. Bovendien, super stabiel met grote, snel afneembare, nooit-lek wielen. Trekt en stuurt heerlijk licht, kortom, een bolderwagen bol van gebruiksgemak.

Plat opvouwbaar in meerdere kleuren en veel bagage

Een echte pakezel op wielen, plat opvouwbaar, licht en ook nog een mooi design in frisse kleuren. En als je een andere kleur wilt is de stof eenvoudig te vervangen. De opvouwbare wagen is ideaal om mee te nemen in je auto, om boodschappen te doen, om bagage of rugzak in te leggen tijdens een wandeltocht, of zelfs mee te nemen in het vliegtuig voor je vakantie. De bolderkar heeft een degelijke metalen constructie om veel bagage mee te nemen. Thuis opbergen of ophangen is geen probleem.

Beachwagon Strollers© voordelen

  • Stoer, mooi en uitgekiend ontwerp.
  • Supersnel opvouwbaar tot licht en plat pakket.
  • Gemakkelijk mee te nemen in auto en vliegtuig.
  • Kindvriendelijk.
  • Kuipdoek verwisselbaar en meerdere kleuren.
  • Kuip voelt zacht en warm aan.
  • Eigen logo of tekst eenvoudig op te borduren of printen.
  • Nooit-lek wielen.
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.