Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY - Lichtgrijs

Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY - Lichtgrijs Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY - Lichtgrijs Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY - Lichtgrijs Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY - Lichtgrijs Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY - Lichtgrijs Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY - Lichtgrijs Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY - Lichtgrijs Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY - Lichtgrijs Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY - Lichtgrijs Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY - Lichtgrijs
Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY - Lichtgrijs
Uitverkoop

Productbeschrijving

€ 34,94 € 28,88
Op voorraad 1 - 2 Werkdagen

Productinformatie

Beachwagon Kuipafdekhoes voor LITE+STURDY

Bescherm jouw Beachwagon tegen de elementen en pottenkijkers met de Kuipafdekhoes. Of je nu een dagje naar het strand gaat of de wagen voor een langere tijd opbergt, deze hoes is onmisbaar. Het elastische materiaal zorgt voor een gemakkelijke en stevige bevestiging. Zo blijft jouw Beachwagon, en de inhoud schoon, terwijl je spullen veilig uit het zicht zijn. Kies nu voor de Lichtgrijze Beach Wagon Kuipafdekhoes en geniet langer van jouw Beachwagon

Technische specificaties

SKU 10.25.1LGY
EAN code 8718627768075
Product afmeting (In gebruik, cm) 103 x 55
Product afm. (verpakking, cm) 25 x 29 x 3
Gewicht (netto in KG) 0.150000
Kleur Lichtgrijs
HS-code 8715009000

Beachwagon in gebruik - NL

BEACHWAGON
in gebruik

Beachwagon lite - kinderen
Beachwagon Company

Beachwagon tekst tab met logo - NL

 

Beachwagons

Lichtgewicht en veelzijdig

Beachwagons zijn de ultieme oplossing voor iedereen die op zoek is naar een handige en praktische manier om spullen en kinderen te vervoeren. Met hun lichtgewicht ontwerp en gemakkelijke opvouwbaarheid zijn Beachwagons de perfecte metgezel voor een scala aan activiteiten - van het doorkruisen van zandpaden tot het verkennen van bossen of het bijwonen van festivals. Beachwagons zijn in staat om een scala aan items te dragen. Van koelboxen en uitrusting tot boodschappen en kampeerspullen, Beachwagons kunnen alles aan. Of je nu kampeert in het bos of een nieuwe stad verkent, een beachwagon is het ultieme accessoire om gemakkelijk te vervoeren.

Kindvriendelijk met veel gebruiksgemak

Onze wagens zijn mede-ontworpen voor de veiligheid en het comfort van kinderen. Met zachte materialen en comfortabele rondingen kunnen kleintjes genieten van een soepele en comfortabele rit. Met zijn stabiele ontwerp en grote never-leak wielen kan je erop vertrouwen dat deze wagon een veilige en betrouwbare optie biedt voor al uw avonturen. Bovendien maakt het soepele trekken en gemakkelijk te gebruiken ontwerp op pad gaan een fluitje van een cent. Kortom, onze wagon is de perfecte keuze voor iedereen.

Plat opvouwbaar in meerdere kleuren en veel bagage

Deze opvouwbare wagon is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Met zijn lichtgewicht en compact ontwerp, is het alsof je een pakezel op wielen hebt. Bovendien is hij verkrijgbaar in een scala aan frisse, aantrekkelijke kleuren en zijn de stoffen gemakkelijk vervangbaar, zo kan je zelf kiezen in welke kleur je hem wanneer gebruikt. Of je nu boodschappen doet, op wandeltocht of op vakantie gaat, deze wagon is zeer draagbaar en past gemakkelijk in je auto. Door zijn solide metalen constructie kan hij zware lasten gemakkelijk dragen. En wanneer je hem niet gebruikt, is de wagon gemakkelijk op te bergen of zelfs op te hangen, waardoor jij weer ruimte bespaart.

Beachwagon voordelen

  • Stijlvol, mooi en functioneel ontwerp.
  • Heel snel op te vouwen.
  • Gemakkelijk mee te nemen in de auto.
  • Kind- en huisdiervriendelijk.
  • Meerdere kleuren mogelijk door de makkleijk stof.
  • Zacht en warme kuip.
  • Wielen die niet lekken.
  • Sterk en betrouwbare modellen.
  • Uit te breiden met kwalitative accessoires.